FONTANERIA

Parlem d’instal·lacions d’aigua freda sanitària (AFS), subministrament que es porta a terme per poder cobrir les necessitats d’aigua freda i d’instal·lacions d’aigua calenta sanitària (ACS). La producció d’ACS està composada per diferents elements que augmenten la temperatura fins al nivell desitjat. El calentament de l’aigua es produeix a partir d’energia renovable, encara que no sigui necessari d’utilització d’aquesta en el 100%.

 

També parlem d’instal·lacions de Sanejament, es tracta de l’instal·lació d’evacuació d’aigües de l’edifici/vivenda. Les instal·lacions de Sanejament de l’edifici estan formades pels següents sistemes:

 

Recollida d’aigües pluvials de l’interior de l’edifici: La instal·lació d’aigües pluvials consisteix en boneres sifòniques distribuïdes per la coberta de l’edifici en funció de la superfície i de la zona pluviomètrica.

 

Recollida d’aigües fecals: Instal·lació formada per desaigües individuals d’aparells i elements o equips amb necessitat d’evacuació, baixants i col·lectors verticals i horitzontals d’evacuació general. Tots els aparells sanitaris d’aquesta instal·lació tindran un sifó individual per evitar la transmissió d’olors des de la xarxa de sanejament.

 

Automatització de regs controlats actualment mitjançant domòtica o Autòmats programables.

 

Instal·lació de Descalcificadors i equips d’Osmosis

 

Instal·lació de dipòsits i grups de pressió

 

Modernització d’instal·lacions obsoletes (plom, ferro) segons normativa vigent.

 

Sol·liciti el seu pressupost sense cap compromís.

PRAT INSTAL·LACIONS
Agustí Duran i Sanpere 10 
25001  Lleida

 

Latitud:    41.609239°

Longitud:   0.632906°

 

També pot posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant el nostre formulari de contacte.

Telèfons

+34973843060

+34625174617

Horari

matí:     8:30 a 13:30

tarda:  15:30 a 18:30

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PRAT INSTAL·LACIONS