DOMÒTICA / IMMÒTICA

S’entén per Domòtica el conjunt de sistemes capaços d’automatitzar una vivenda, aportant serveis de gestió energètica, seguretat, benestar i comunicació podent ésser integrats mitjançant xarxes de comunicació, cablejades o inalàmbriques i amb un control dins i fora de la vivenda. Estaríem parlant de la integració de la tecnologia en el disseny intel·ligent d’un recinte. Aquesta integració ofereix funcions i serveis que faciliten la gestió i el manteniment de les estances, augmenten la seguretat i el confort, milloren les telecomunicacions, estalvien energia, costos i temps. No consisteix només en la instal·lació de dispositius per controlar determinades funcions en els edificis (vivendes, industries, oficines) com alarmes, il·luminació, climatització, control energètic, sinó que a l’incorporar tecnologies de la informació i les telecomunicacions, permet controlar i programar tots els sistemes, tant el l’interior com des de qualsevol lloc en l’exterior mitjançant xarxes com Internet.

 

Així doncs podem fer que les accions habituals com encendre llums, pujar/abaixar persianes, desplegar/plegar tendals, control de climatització i calefacció puguin fer-se automàticament i de manera intel·ligent tenint en compte paràmetres com la llum i orientació del sol o la climatologia. Però podem anar més lluny i controlar també les energies renovables: instal·lacions solar tèrmica, fotovoltaica, mini eòlica. Així per exemple en una instal·lació solar tèrmica podem controlar la temperatura dels panells, la vàlvula mescladora, la bomba recirculadora i mesurar l’energia produïda a temps real; en instal·lacions solars fotovoltaiques podrem mesurar de manera instantània la potència produïda, podem veure l’estat de les bateries i mesurar les tensions/intensitats; i en el cas d’instal·lacions solars mini eòliques podrem mesurar la velocitat del vent i la producció de l’energia en aquell moment.

 

A més podem fer tot allò que vulguem, centralitzar funcions, combinar accions... podent també modificar les escenes el propi usuari.

 

Cal remarcar que actualment per realitzar la comunicació interna i externa, es proposen controls mitjançant ipad, iphone o qualsevol altre dispositiu Android així com via PC.

 

Per tant, podem dir que la integració de tots aquests sistemes: Energies Renovables, Climatització, Calefacció, Il·luminació, Electricitat, Persianes i Tendals, Climatologia, Gestió de l’Energia, Seguretat i Alarmes i Comunicació Interna i Externa és molt avantatjosa i fàcil de relacionar entre sí per aconseguir una major funcionalitat, millorant d’aquesta manera l’ús de les instal·lacions.

 

Sol·liciteu Pressupost sense cap compromís.

PRAT INSTAL·LACIONS
Agustí Duran i Sanpere 10 
25001  Lleida

 

Latitud:    41.609239°

Longitud:   0.632906°

 

També pot posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant el nostre formulari de contacte.

Telèfons

+34973843060

+34625174617

Horari

matí:     8:30 a 13:30

tarda:  15:30 a 18:30

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PRAT INSTAL·LACIONS